Tävling: Bästa bilden med tema lyckliga hundar

Börja träna inkallning tidigt med valpen, men glöm inte att kolla/friska upp kunskaperna även hos den äldre hunden. fot Getty Images

Tävling: Bästa bilden med tema lyckliga hundar

Hej kära läsare! Nu är det dags att skicka in din bästa bild till temat lyckliga hundar!

Är din hund som lyckligast när hen tuggar ett smarrigt ben? Eller leker busigt över ängarna med sina kompisar? Eller när hen får utföra fantastiska trick och blir belönad därefter? Eller är den bästa stunden i närhet med de man älskar?

Dela med dig av ditt liv och din hunds lyckligaste stunder!

Bästa bild kan bli Månadens sötnos och vinner ett Dogbox-paket som kommer hemskickat. Men många fler har chansen att bli publicerade i tidningen på våra omtyckta sidor med bilder på hundar, det vi kallar Läsarnas egna sidor.

För att få bilden med i tidningen behöver den vara av god kvalitet, helst högupplöst, och vi behöver också få namn, adress och telefonnummer till dig. Finns det en fin historia att berätta om bilden och hunden/hundarna så är chansen till publicering större. Glöm inte heller hundens namn, ras och ålder!

Skicka in din bild till: tavling@harligahund.se

Lycka till!

önskar redaktionen


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Så får du valpen rumsren

Bloggar

Labradoren som snor allt

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven