NYTT NUMMER UTE NU! Nr 4/2018

NYTT NUMMER UTE NU! Nr 4/2018

Stort FRISKVÅRDSNUMMER med övningar för både friska och hundar med höftproblem. Men även hur du får hunden att sluta dra i kopplet, lär den att gå både framför, bakom och före dig, rasspecial nederlandse kooikerhondje, labradoodlefrossa och hur du kan överlista fästingarna som tyvärr börjar vakna nu. Möt också Sveriges första vårdhundförare som har 13 labradoodles hemma, det härliga freestyleparet Anette Wallin och keeshonden Galli och krimhundarna Ace och Braith som stoppar blottare. Och mycket mycket mer. Hittar du den inte i butik? Prenumerera här!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven