”Det är 2,5 timme med mycket känslor!”

Det blev mycket skratt och även en del tårar på föreläsningen med Carro Alupo och Eva Bodfäldt.

”Det är 2,5 timme med mycket känslor!”

Den 7 februari gick startskottet för Carro Alupo och Eva Bodfäldts föreläsningsturné ”Det beror på!”, i Malmö. Vi har pratat med Carro om hur det gick. Vill du gå på nästa föreläsningar i Jönköping och Göteborg? Tävlingsformulär finns längst ner i texten.

Hur känns det?
– Det känns fantastiskt kul, föreläsningen satt som en smäck. Vi hade en helt underbar publik som var nyfiken och engagerad. Det blev mycket skratt och även en del tårar. Vi blandar ju humor med tyngre ämnen. Vi har jobbat hårt på den här föreläsningen i snart ett år jag och Eva. Kokat ned vad vi tycker är viktigt och vi är nöjda med resultatet, så förväntningarna inför första föreställningen var höga.

Vad har ni fått för feedback efter föreläsningen?
– Väldigt mycket positiv feedback, både direkt efteråt då folk kom fram och även på nätet. Folk verkade uppskatta kombinationen av gedigen hundkunskap, humor och allvar. I Malmö blev det att vi pratade en del om personliga saker, stundvis rätt utlämnande. Det blev 2,5 timme med mycket känslor!

Vad har ni för tankar inför nästa föreställning? Är det någonting ni tänker ändra på till nästa gång?Vi har tagit till oss den feedback vi har fått, och även om det är mycket positivt är både jag och Eva perfektionister. Det är några småsaker vi kommer slipa på och förfina till nästa gång. Sedan påverkas föreläsningen mycket av vilka det är som sitter i publiken. Föreläsningen bygger på en del interaktion. Vi har ämnesmässiga grundpelare som vi håller oss till, men vi spinner också på de frågor som dyker upp under föreläsningens gång. Därför kommer ingen föreläsning bli den andra lik, det är spännande!

Härliga Hund lottade ut 10 biljetter till den första föreläsningen och en av de lyckliga vinnarna var Marie Koenen.
-Jag tyckte att det var en informativ och underhållande föreläsning, framförallt var det en oväntad kombo med Bodfäldt & Alupo. Bägge föreläsarna bjöd mycket på sig själva och det var fint att det fanns tid för oss i publiken att ställa frågor. Det jag bland annat tog med mig hem var Carros snack om känslor. Det blev tydligt hur mycket vi påverkar våra hundar med våra egna känslor. Det här är någonting jag tänkt lite på innan, då jag har en väldigt känslig hund, men nu tänker jag ännu mer på hur jag bemöter min hundar. Jag tror att det har gjort mig till en mer uppmärksam matte.

 

Eva Bodfäldt in action och Will-Ja står och funderar.

http://www.harligahund.se/2018/02/14/tavla-om-10-fribiljetter-till-det-beror-pa-i-malmo-den-7-2/


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?