Härliga hundar!

Ida Antonsson har skickat in en underbar bild på sin ljuvliga springer spaniel.

Härliga hundar!

Vi får ofta underbara hundbilder skickade till oss, och vi måste ju bara dela med oss ibland. Nu tänkte vi också ha en tävling – för vi vill få ännu fler bilder skickade till oss!

Vi har fem böcker av Mikael Lindbord om Arthur och hans vänner (Forum, 2017) att lotta ut! Det är  fortsättningen på den första boken om Arthur, gatuhunden från Equador som följde med sin blivande husse Mikael genom djungeln och hittade ett nytt hem på andra sidan jorden.

Temat på bilden vi vill att du skickar in är: Skön sömn!

Skicka in din bild till:

tavling@harligahund.se

VIKTIGT! Glöm inte att uppge namn, adress och telefon så att vi kan kontakta dig om du är en av vinnarna.

Här är Diva 7 månader. Hon är en blandning mellan amstaff och rottweilerblandning. Vi bor på en gård på Visingsö och Diva älskar livet som gårdshund och att få vara med överallt. Det bästa är när hon får följa med ut på ridturerna och när vi tränar lydnad. Valpkursen avslutat och snart väntar fortsättningskursen som vi ser mkt fram emot.

Med vänlig hälsning, Elin Lantz, Visingsö

Dvärgschnauzern Clara 3 år bjuder gärna in bäste kompisen Hugo (spansk gatuhund) till gemensamt godissök i snufflemattan.

Hälsar matte Christina Harthon

Chihuanhuan Alfred 5 år och katten Prinsen 2 år njuter av lugnet och varandras sällskap hemma hos sin matte Caroline Ehn i Skara. Så alltså ordspråket att vara som hund och katt stämmer inte alltid, eller så har det bara fått en ny innebörd hälsar de båda myskompisarna.

Charlotte Ehn Strömberg Göteborg 


Det här är vår snart 9 år gamla berner sennen Nalle som hälsar på lilla chihuahuavalpen Toto. Nalle är lika snäll som han är stor.

Hälsningar från Anita Persson, Tibro

Julen är visserligen förbi sen länge men denna bild blev liksom kvar på näthinnan, kläder eller inte, smaken är olika – men här har man verkligen gått all-in! Detta är en bild från 2017 års lilljul på Mimmis hunddagis. 27 glada vovvar firade lilljul för 20e året, med julbord, luciatåg och julklappsutdelning! Självklart var som vanligt allt på bordet snällt för små hundmagar (blodpudding, leverpastej, frolic, korv, skinka med mer)

Ha det gott hälsar alla hundar på Mimmis hunddagis i Bromma

Det här är våran lilla jack russel tjej snart fem år på en av våra skogspromenader.

Matte Gunnel Eriksson

Fina Zia, Julebodas Stjärna, snart 2 år och av rasen labradoodle. Zia väntar sin första kull valpar snart, bättre present kan jag inte tänka mig!

Med vänlig hälsning, Maria Jörevall, Degeberga

 

 

 

 

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven