Drömmer du om att bli hundägare?

Drömmer du om en alldeles egen hund? Vägen dit kan se ut på många olika sätt. Några av dem får du tips om i Härliga Hund nr 1 2018.

Drömmer du om att bli hundägare?

Då tycker vi verkligen att du ska läsa tidningen Härliga Hund nummer 1/2018 som kom ut den 28/12. I detta nummer hjälper vi dig att välja ras efter din egen personlighet och livsstil, berättar om olika sätt att skaffa hund som till exempel hur man blir fodervärd eller adopterar en hund, ”checklista” för om du passar som hundägare, hur du ska planera valptiden för ert framtida liv tillsammans, hur en rasklubb fungerar och mycket mycket mer. Hittar du den inte i butiken? Gå in på www.tidsam.se och sök på din ort, eller, enklast av allt, börja prenumerera på www.harligahund.se


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?