Dags att summera – och blicka framåt.

Nu går året mot sitt slut och ett nytt står för dörren. Foto Getty Images

Dags att summera – och blicka framåt.

Nu är det bara timmar kvar av 2017 och många av oss summerar året som gick. Hur var 2017 egentingen? Var det året du äntligen blev hundägare, började med en ny hundsport, gick en kul kurs, var på en spännande resa med jycken eller kanske fick några riktiga aha-upplevelser i träning eller vardagsliv? Ibland kan en tycka att ett år varit ganska händelselöst, men att skriva upp vad man gjort och uppnått kan stärka både minnet och självförtroendet. Vissa förändringar går successivt och kanske var det faktiskt så att hunden studsade som ett popcorn i koppeländen i mars, men nu går riktigt hyfsat, om du tänker efter? Eller så har din lilla blyga hund faktiskt tagit små små – men ack så viktiga och därför ändå stora – steg till att bli en mer självsäker hund och du kanske vågat dig ut på tävlingsplanen, något du aldrig kunnat drömma om i början av året…

Mycket i livet kan en förstås inte styra över och även om vi på redaktionen inte tror  på nyårslöften är det inte så dumt att blicka bakåt för att se hur 2018 kan bli ett – om möjligt – ännu bättre år för dig och din hund. Kanske behöver du bara göra små förändringar för att få ett så där optimalt hundliv som både du och din hund förtjänar! Hoppas vi kan fortsätta 2018 tillsammans!

Till dess – Gott Slut och Gott Nytt År!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven