Godare jul!

Du har väl inte glömt att köpa en julkalender till vovven?

Godare jul!

Nu närmar sig julen med raska stormande snökliv! Redan i nästa vecka är det dags att öppna den första luckan på årets julkalender. För du har väl skaffat en till din vovve?

–I Storbritannien är kalendern ett uppskattat inslag under julmånaden, och vi hoppas förstås att hussar och mattar i Sverige också upptäcker hur mysigt det är att öppna luckor tillsammans med sina fyrbenta favoriter, säger Henrietta Morrison, grundare av Lily’s Kitchen.

Naturligt. Lily’s Kitchens gör hund- och kattmat av naturliga, hälsosamma och goda ingredienser och deras julkalendrarna finns att köpa i Ica-butiker runt om i Sverige. Upplagan är dock begränsad, så det gäller att vara snabb…

1507

Smaskigt godis. Adventskalender till hunden där det bakom dagens lucka döljer sig en smaskig godisbit. Best Friend julkalender. Pris 69 kronor. Dogmania.

adventskalender-med-godis-hund-tuJGEg

Adventskalender för vovven! Julkalender Flamingo. 59 kronor. Vetzoo.

8689_940x

Inget tillsatt socker. Det är väl inte bara människor ska få njuta av nedräkningen till jul. Skäm bort din hund med en julkalender proppat med godis från Trixie. Kalendern är ur Trixies sortiment med ingredienser av extra hög kvalitet med hög kötthalt och inget tillsatt socker. Beställ från tinybuddy.se.

QU2376 Cupid and Comet Advent Calendar for Dogs HR_NO_CUTTER

Hundvänligt chokladalternativ för hundar. Skapa julstämning tillsammans med din hund i den spännande nedräkningen till julafton. Bakom varje lucka döljer sig en läcker godis av carob som är det hundvänliga alternativet till choklad. 49 kronor. Från Granngården.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven