Drömmer du om din hund?

Drömmer kanske du och din hund samma drömmar? Foto Getty Images

Drömmer du om din hund?

Att hundar, precis som vi, drömmer vet vi. Däremot är det svårt att fråga dem om vad, även om vi nog kan göra ganska kvalificerade gissningar ibland. Men vi människor kan ju dela med oss, och häromdagen berättade Härliga Hunds webbredaktör Elisabet storskrattande om den osannolika drömmen när hennes hund Denys stod på en scen och SJÖNG ”Jag vill tacka livet!! En vän med labrador har också berättat att hon brukar vakna med ett ryck av att hon kastar en ”dummy” (träningsredskap för apportträning). Har kanske du någon tokig, rolig, spännande eller kanske otäck hunddröm du vill dela med dig av? Ofta är ju drömmar ett sätt att bearbeta, eller bara återuppleva, händelser, men ibland kan de även sända oss budskap från det undermedvetna. Gå in på vår Facebooksida Härliga Hund och berätta!

Här får du tips på lite mer läsning om hundars drömmar – några av dem till och med ylar i sömnen!

Lyssna på schäfern Dexters galna drömmar!

Vad drömmer hundar om?

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven