Vinnare i tävlingen om Mariette Lindstein

I det förra numret av Härliga Hund var det ett reportage om författaren Mariette Lindstein. Hon har skrivit succétrilogin Sekten från Dimön, Sekten som återuppstod och Sektens barn. Böckerna har sålts till tio länder, de är fikitiva men baseras på Mariettes egna erfarenheter.

För att skydda sig från trakasserier från scientologerna var Mariette tvungen att skaffa en vakthund. Det blev tre! Och det är för att berätta om sitt liv med sina tre hundar hon är med i Härliga Hund.

Då var frågan – vilken hundras är det Mariette Lindstein har?

Svaret är:  Dansk-svensk gårdshund
Vinnare: Anne-Christin Holm,  Hjo

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven