Veckans sötnosar

Tripp trapp och trull..... Triss i hundkärlek. Storpudel Maja, mellanpudel/maltes Rasmus och dvärgpudel Qeso. Bidrag inskickat av matte Sarah Fredén, Åtvidaberg.

Veckans sötnosar

Här bjuder Härliga Hund på en liten måndagspresent! Fina bilder på ljuvliga sötnosar. Varsågod och njut! Ett stort tack för alla fantastiska fina bidrag.

Irländska settern Mossa 4 år! bilden inskickad av ägare Monica Byström.

IMG_20170916_165753_337

”Vakna nu då lillmatte!” Här är den charmiga kromfohrländer Chico, 6 år. Svårt att ligga kvar i sängen när han tittar upp med världens sötaste morgonrufs och ger en morgonslick i örat! Bilden inskickat av matte Karin Wiman, Västerås.
image1
Det här är Quinn, 1,5 år gammal. Quinn älskar allt och alla. Kanske lite mer än man bör. Hon är full av energi och alltid redo för äventyr. I framtiden hoppas vi kunna utbilda henne till pedagogisk tjänstehund. Ett uppdrag hon skulle vara fantastisk för hälsar matte Kathrin Runge.
Unknown
Bifogar en bild på vår Västgötaspets, Bark (Zoyaåsens Egir), på bilden ca 4,5 månad gammal. (Bark uttalas på  svenska, dvs som trädens bark, då han ju är en svensk hund.)
Efter många år med större raser som Rottweiler, Storpudel och Australian Cattledog, kände jag att nästa hund ska bli en mindre, lättsammare hund. En glad, lättsam  kompis i alla väder liksom. Bark har visat sig vara perfekt för ”uppdraget” och vi ser fram emot många år tillsammans.
Hälsningar Bark och matte Sanna Arndt, Grillby
FB_IMG_1505066537183
Här kommer mitt bidrag vår underbara Leo Golden Retriever 6 år. På fotot har han för ett par dagar sen gått igenom en stor operation då han tagit bort en stor elakartad mastcell tumör. Den är tagen första promenaden då han fick vara utan tratten. Tycker den speglar en enorm glädje, livslust och förmågan att leva i nuet trots smärta hälsar matte Anna Karin Åberg.
image1
Detta är Lassie, hon är en f.d gatuhund från Thailand. Jag hittade Lassie på gatan 2011 och efter många omständligheten så skiljdes våra vägar åt och därefter försvann hon spårlöst.. men 2016 hittade vi henne igen och den 29 juli 2017 fick hon flytta till Sverige, hon är en fin dam på 10 år som är mer än nöjd med att få leva ut sina sista år i Sverige med oss och sin andra thaihunds syster.
Ni kan läsa lite mer och se mer bilder från hennes resa hit på deras instagram @thaidoginswede hälsar matte Anna Holmberg.
image1[1]

Här är Lumi! En 9 månaders blandis mellan siberian husky och samojed. En liten dam med mycket energi som älskar att springa i skogen tillsammans med sin ”storasyster” Kira och att posera framför kameran i utbyte mot lite smaskigt godis. Bilden inskickad av matte Emma Danielsson.

IMG_20171017_092301_478

Detta är Zack, vår boxerhane som fyller 5 år i mars. Han bor i Gärsnäs i Skåne med husse Markus och matte Hanna. Förutom att bara förgylla vår liv med hans söthet är han extremt rolig, social och har en fantastisk personlighet.. ibland undrar vi om han är en människa fast i en hundkropp. Insänt av Hanna Andersson.

FB_IMG_1490343813912
Frazze en spans vattenhund på snart 6 månader, här försöker ofta följa efter sin ”store bror” en 4 årig irish softcoated wheaten terrier. Frazze har inte alltid samma kontroll över vilken väg man bör gå berättar matte Veronica Lagström.
image1
”Systrarna” passar på att använda tratt samtidigt. Utdragna tänder, dragen klo och kastrering samtidigt… berättar Annica Pettersson.
IMG_0104

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla