Var med och skänk pengar till Cancerfonden

Var med och skänk pengar till Cancerfonden

Oktober är ju den rosa månaden, då vi tänkte extra på både två- och fyrbenta som på något sätt drabbats av cancer. Härliga Hund skänker 5 kronor för varje bild som laddas upp på vår FACEBOOKSIDA, max en bild/person, vårt slutmål är 1.000 bilder. Temat är ROSA, men förstås inga plågade utstyrda hundar, hunden ska tycka det är kul, det rosa kan vara en rosa filt, blommor i bakgrunden, rosa tungor eller valpmagar… låt fantasin flyga fritt! De bästa bilderna premieras och kommer i tidningen sen!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla