Nya numret av Härliga Hund

Nya numret av Härliga Hund

Äntligen dags för den nya numret av Härliga Hund som finns ute i butik nu. Temat denna gång är Lek och aktivera. Men det finns såklart så mycket annat att läsa om!

Hundraser

Månadens ras är eurasierna – en familjekär sällskapshund. Månadens hundporträtt är Kellie, västgötaspetsen med nerver av stål!

Tävling

Och så är vi på besök hos författaren Mariette Lindstein som även pryder omslaget med sina tre danska-svenska gårdshundar. Dessutom lottar vi ut tre hela paket av succétrilogin om sekten på Dimön. Böckerna baseras på Mariettes egna erfarenheter.

Tema lek och aktivera

Tema lek & aktivera handlar bland annat om: fartfylld hundkapplöpning, rapportlek med hund och barn, lekfull mondioring och inte minst några tips om hur du väcker leklusten och förbättrar relationen med din hund. Så har Härliga Hund även varit på vallningsläger.

Lära om hund

Beteendeskolan med Carro Alupo tar denna gång upp varför hundar älskar att rulla sig i äckliga saker? Och hur man kan få dem att låta bli detta! I Hundskolan med Johan Andersson får vi tips och råd hur man kan stötta den ängslige hunden.

Vi önskar er en härlig läsning!

Redaktionen

 

 

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven