vinnare fototävling Härliga hund labrador sommar bada

Vinnare Årets sommarbild

Tänk att det finns så många underbara hundstunder där ute i sommarsverige. Vi utlyste i början av sommaren en tävling, ”Din hunds bästa sommar”. Här presenterar vi vinnaren – och passar på att visa flera av de ljuvliga bilderna vi har fått. Stort tack till alla för era tävlingsbidrag.

Vinnaren är Essi Morring och labradoren Hugo. De vinner med en underbar bild som innehåller glädje, bus och vänskap. Mitt i en härlig sommarmiljö! Precis så här ljuvlig vill vi att sommaren ska vara.

Men här följer ett urval fler fantastiska tävlingsbidrag för er att njuta av nu när sommaren drar sin sista suck… men än finns tid för bad och vackra solnedgångar. Säkerligen en båttur tillsammans eller bara en skön vilostund på gräsmattan. Ha det härlig önskar vi på Härliga Hund och tackar för alla fina bidrag.

 

Messaging1501018103180

Det här är vår fina pudelkille Pepsi 6 år i båten på Kalixälven en sen kväll i juli. Att åka båt är bland det bästa han vet, men han hänger med på det mesta, snöskoter är också en favorit.

Carola Engström, Överkalix

image1

Det här är Pinoo. En 3 år gammal Perro de agua espaniol. Vi semestrar på Gotland varje sommar. Det är en hundvänlig ö där Pinoo kan och får bada var som helst! Och han älskar att bada!
Jennie Berg,  Veddige
image1[1]
Dagsländans Pelle på upptäcktsfärd på Vallda Sandö där han tycket att de andra Welsharna verkar onormalt stora.
Charlotta Bergström, Göteborg
DSC_1345
På bilden är min 13 veckor gamla valp Leah som njuter av en härlig sommardag bland rhododendronbuskar ute på vårat landställe på Rådmansö. Hon är ett litet ljuvligt busfrö! Blandning mellan border collie,  labrador och golden retriever.
Mikaela Westberg, Uppsala
20170708_130447
Milas 4,5 år (rottweiler) som älskar att bada.
Jamila Chebil, Vännäs
image1[2]
Cleo, 2,5 år, älskar att följa med husse och matte ut på olika saker, i alla fall i finväder, soldyrkare som hon är. Här ute i båt på fiskafänge, en kväll i juli 2017.
Erica

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla