Tillbaka från semestern? Låt hunden uppdatera sig i lugn och ro.

Tillbaka från semestern? Låt hunden uppdatera sig i lugn och ro.

Har ni varit bortresta på semestern? Tänk då på allt som kan ha hänt i kvarteret och längs hundens promenadstråk, som den förstås vill ta del av. Låt därför hunden uppdatera sig i lugn och ro på promenaden.

Jaså, tiken på hörnet har visst börjat löpa, och gamle Buster verkar ha fått lyxmat, lax!, flera dagar i rad. Och katten går sina stråk som vanligt… Men vad är det här? En ny liten valp verkar ha kommit till kvarteret – intressant! Verkar vara en tik det också, henne skulle jag vilja träffa…

Ja, vi kan förstås bara gissa oss till vad hundarna kan utläsa för information när de nosar av omgivningen, men vad vi kan vara säkra på är att det är fullt jämförbart med att läsa tidningen, kanske twittra eller skvallra lite i telefon. Och det vill du väl inte själv vara utan, särskilt spännande är det ju förstås om du inte varit uppkopplad på ett tag? Så gör hunden en tjänst och låt den få nosa klart, kanske kissa lite extra många gånger och kanske välja promenadstråk helt själv när ni kommer tillbaka hem efter semestern, så den kan uppdatera sig på vad som hänt i hemområdet.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla