Med 30 polarhundar i Jämtland

Härliga Hunds återkommande gästkrönikör Sandra Tellström!

Med 30 polarhundar i Jämtland

Sandra Tellström och är grundare av företaget Hundsteg, som hjälper hundar med problematiska beteenden. Sandra är först ut som gästkrönikör på harligahund.se, hennes första krönika handlar  om den viktiga miljöträningen – den kan du läsa imorgon!

Sandra bor i de vackra jämtländska fjällen tillsammans man, dotter och 30 polarhundar. Japp, du läste rätt, 30 hundar. Alla med sina unika personligheter och fyllda av lärdomar att dela med sig. Sandra tränar och tävlar långdistans slädhundskörning och spenderar oändligt många timmar tillsammans med sina hundar, både till skogs, fjälls och hemma på gården. Hundarna bor tillsammans i större flockar.

–De bjuder mig dagligen på skratt, kunskap och gemenskap. En kull valpar brukar finnas hos oss årligen och min stora passion ligger i hundens beteende, allt från valputveckling till flockdynamik, säger Sandra. Relationer intresserar mig stort, både hund-hund och hund-människa.

Sandras arbete innebär främst att föreläsa och utbilda elever på Hundsteg, men även problemhunds-utredningar och konsultationer. Hon håller i kurser och utbildar hundtränare och hundpsykologer.

Vill du veta mer om Sandra?

Läs mer här.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla