Vi vill veta vad just du tycker om Härliga Hund

Vi vill veta vad just du tycker om Härliga Hund

Nu behöver vi dina synpunkter. Vad är bra och vad är mindre bra? Vad kan bli ännu bättre och vad ska vi göra om helt och hållet. Vi vill att tidningen Härliga Hund ska bli din allra bästa vän – så passa på och tyck till i vår läsarundersökning.

Vill du hjälpa oss att göra en ännu bättre tidning? Ge oss några minuter och svara på dessa frågor så vi vet vad du som läser Härliga hund tycker. Vi vill veta vad just du tycker! Som tack för hjälpen har du chans att få en prenumeration eller hundleksak som vi lottar ut bland alla deltagare!

Klicka här för att komma till undersökningen!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla