Hur firar hunden midsommar?

Visst, krans runt halsen, små grodorna och några glada barn är helt OK, men blir det för intensivt och det kommer gubbar som vill brottas vet jag att du skyddar mig matte!

Hur firar hunden midsommar?

Älskar din hund folk som skuttar konstigt runt en jättestor lövklädd pinne (perfekt att kissa på men ack så förbjuden!) barn som kommer springande från olika håll och vill klappa överallt samt personer med skum andedräkt och överdrivna skratt som vill busa och kanske brottas? Inte? Då kanske den ska få slippa de delar av midsommarfirandet som då troligen varken du eller hunden känner er särskilt bekväma med. Det är smart att ha en plan för för hunden innan potatisen ska skrubbas, pajerna ska in i ugnen, drycken ska kylas, kransarna ska bindas, folk ska hämtas … och hela härliga vansinnet drar igång!


ANNONS

Nyhetsbrev

ANNONS

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Får hunden ha känslor?

Våra experter

Tips för hundägare inför nyår

Tävla och vinn

Hjälp oss att bli bättre!