Tips på bra valpprylar

Tips på bra valpprylar

I det senaste numret av Härliga hund som finns ute i butik nu så är det stor valpspecial med det mesta du behöver veta innan den lilla valpen kommer hem – och den första tiden tillsammans.  Den behöver inte så mycket saker, din tid och kärlek är viktigast, men som alltid är det klokt att satsa på några bra saker.  

vattenskal_haromi

Rostfritt! En bra matskål med låg kant för små valpar med korta ben, lätt att hålla ren. I rostfritt, pris 129 kronor. Finns att köpa på Häromi hundtillbehör.

klosax_haromi

Ta hand om klorna. Träna lilla valpen i tid på att klippa klorna. Klosax för små raser och små valpar. Pris 49:90 kronor på Häromi hundtillbehör.

handybrush_haromi

Rent i mun. Precis som att man ska ta hand om klorna så är det lika bra att lära den lilla valpen att man även borstar tänderna. Med HandyBrush borstar du hundens tänder genom att gnida tänderna mellan dina fingrar. De flesta hundar har lättare att acceptera detta än en vanlig tandborste. Pris 99:90 kronor, Häromi hundtillbehör.

Hundfilt Mjuk Plysh Beige, 70 x 50 cm

Mjuk skön filt. Hundfilt i mjuk plysch som ger trygghet till mindre hundar och valpar. Lätt att ta med på resan. Måtten 70 x50 centimeter. Pris 149 kronor, från Granngården.

 

AZ_Rukka_Mini_Comfort_Flash_harness_pink

Koppel och sele för att hålla reda på den lilla. Smart och bekvämt sele för valpen (eller den lilla hunden). Selen är enkel att sätta på och ta av och sitter bekvämt på hunden utan att skada eller irritera huden/pälsen. Det mjuka neoprentyget torkar väldigt fort. Selen kan maskintvättas. Finns i olika färger och storlekar.  Pris från 229 kronor. Arken Zoo.

100719_Nootie_Tearles_Puppy_Shampoo_473ml

Ren och fin. Ett lerigt bad eller en vanlig hundpromenad kan sluta i en halvsvart illaluktande hund. Nootie Tearless Valp Schampo är tillverkad av naturliga ingredienser. Fri från tvål, SLS och parabener. Innehåller inga starka kemikalier. Lämplig att använda tillsammans med lopp- och fästingmedel. Pris 139 kronor. Arken Zoo.

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven