Härliga hundar Lagotto sötnosar

Ville är en pigg lagotto, på bilden fyra månader – har just tagit en trofé, husses träsko. Han är nu tre år, fortsätter hämta skor som han kommer och lämnar tillbaka och förväntar sig då en godisbit hälsar Eva och Håkan Nordin.

Veckans finaste hundbilder

Vi får så många underbar och härliga hundbilder skickade till oss. Vi bara måste dela med oss av dessa underbara hundar. Småle, njut och skicka in din finaste bild du också!

Mejla dina finaste bilder på din/dina hundar till red@harligahund.se och håll sen uppsikt under sommaren – vi ska försöka publicera så många som möjligt! Litet tips är att vi har lättare att publicera breda bilder än de som är högställda.

IMG_20170409_184056_211

Hej! Det här är Doris, en mycket glad och charmig dvärgschnauzer på 1,5 år. Doris älskar allt och alla men har ibland lite svårt att förstå att det inte är ömsesidigt. Det roligaste som finns är att träffa hundkompisarna och busa runt ordentligt, men att mysa i soffan är också en favoritsysselsättning. Doris har ett eget instagramkonto och vill gärna ha fler kompisar: @doris_theminischnauzer
Voff! /Doris & matte

20170524_145917_resized

Det här är min underbara hund Mimmidalens Great Give Me Five (Amigo).
En liten cavalierkille på snart 6 år. Det bästa Amigo vet är att träna, busa, bada och gå långa härliga skogspromenader. Att utforska nya rundor är lite spännande hälsar matte Jessica.

_MG_9563

Hej! Det här är min härliga golden retriever tik Lilo som är 5 år. På somrarna när det är varmt ute så brukar vi ta morgonpromenaderna lite extra tidigt och de brukar vara helt underbara. Matte heter Malin Larsson.

FB_IMG_1465843461349

Bröderna Börje och Bruno njuter av sommaren. Bilden är tagen av matte Anette.

Unknown

Berner senner tiken Lovis, fem år, avnjuter en sval kvällspromenad tillsammans med matte Flippa som just här står bakom kameran.

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven