Grattis till SM-vinnarna i lydnad och rallylydnad.

Vill du glänsa som stjärnorna med din egen hund? På bild Annika Magnusson och Nana som tog hem rallylydnadstiteln och Madelaine Eriksson och Seven vann lydnaden på SM 2017.

Grattis till SM-vinnarna i lydnad och rallylydnad.

Idag gratulerar vi alla som tävlade på SM i rallylydnad och lydnad i helgen som gjorde en fantastisk tävling. Men extra stora hurrarop får förstås vinnarna, Annika Magnusson och Nana som tog hem rallylydnadstiteln och Madelaine Eriksson och Seven som vann lydnaden.

Det var tufft i toppstriden och bara ett poäng skiljde vinnaren Annika Magnusson (197) från tvåan Lena Mellborg med Happy Birdhunters Good time och trean Cecilia Höglund med Ailicec Yissa som båda fick 196 poäng totalt på rallylydnaden. Förra årets lydnadsvinnare, Sarah Karlsson och Exxi,  fick i år nöja sig med andraplats efter Madelaine Eriksson och Seven som fick 290,5 p.  Trea kom Maria Brandel med Easy Working Aadi.

På lydnadssiden var bordercollies i övervägande majoritet som vanligt, även om det fanns australian kelpie, tollare och staffordshire bullterrier (!) med i finalomgången. På rallylydnadsplanen var raserna väldigt blandade med bland andra både dvärgschnauzer, engelsk springer spaniel, pumi, finsk lapphund och shih tzu (!) med bland de som kvalat in.  Kul!

Fler bilder, fotograferade  av Evelina Sandblom,  från SM hittar du på http://sm2017lydnadrally.se/fotogalleri/bilder-sondag/

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Mitt skinn är inte värt mer än ditt

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?