rallylydnad

Nina Steinback (th) vann rallylydnads-SM 2016, med hunden Bindie. I år tävlar de igen, liksom Sarah Karlsson, lydnadsvinnaren 2016.

SM Lydnad och Rallylydnad 2-4 juni i Jönköping

SM i lydnad och rallylydnad arrangeras i år i under pingsthelgen 2 – 4 juni i Jönköping på Rosenlunds idrottsplats.

Nu på fredag den 2 juni är det dags för SM i lydnad och SM i rallylydnad. Arrangörer är SBK Smålandsdistriktet och Jönköpings Brukshundklubb. Finalerna i lydnad är på söndag, med start kl 9.30. Finalerna i rallylydnad börjar också kl 9.30 på söndag.

Kom och se 100 ekipage från den svenska eliten i lydnad och rallylydnad tävla under tre dagar, ett härligt evenemang där man blir full av beundrad över alla samstämda ekipage. Perfekt utflyktsmål även för den som inte är så hundintresserad (än!) också med andra ord. Här finns gott om parkeringar och det är lätt och smidigt att ta sig hit med bil, var du än kommer ifrån.

Tävlar du inte själv så är det lika roligt och spännande att bara titta på dessa fantastiskt duktiga ekipage.

Arrangemanget genomförs med stöd av Jönköpings kommun, Kultur- och fritidsförvaltningen. Så hittar du: Följ skyltningen mot Elmia från E4 så hittar du lätt till SM-tävlingarna! Tävlingsområdet är vackert beläget vid Rosenlunds strandbankar, nära Vätterns strand. Platsen är Rosenlunds idrottsplats, just intill Elmia.

Vi hoppas det blir en riktigt härlig helg med alla duktiga hundar och hundförare


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla