veterinär härliga hund

Även om du har en bra försäkring kan kostnaderna skjuta i höjden, men du ska inte behöva bli överraskad.

Inte överens med veterinären?

När ens hund är sjuk eller skadad är det inte alltid så lätt att hålla huvudet kall och förstå vad veterinären säger, vilket bäddar för missförstånd. Ibland kan det också gå fel i vården, hunden får inte rätt behandling eller kostnaderna rusar i höjden.

I den akuta situationen är det klokt att ha med sig en pålitlig vän som kan hjälpa till att ta in informationen och ta beslut. Upplever du att ni inte blivit rätt behandlade ska du alltid först försöka ha en dialog med den behandlande kliniken, och förhoppningsvis kan ni komma överens. Men fungerar inte det finns flera vägar att gå. Mer om hur du då går till väga kan du läsa i nummer 6/2017 av tidningen Härliga Hund som kom ut i butik den 30/5.

veterinär härliga hund

Vad hände om man inte kommer överens med veterinären?

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla