hundtatuering Härliga Hund

Tack till alla er på bilden som delat med er av era fina tatueringar och inspirerade oss till detta!

Har du din vän intatuerad?

Att ha en eller flera tatueringar är numera nästan vanligare än att inte, kanske har du din bästa vän för alltid ingraverad i skinnet? Visa oss!

Nu när värmen kommit och vi lättar på klädseln uppenbarar sig plötsligt en massa fina hundtatueringar. Hasse har alla sina tre goldentjejer Karin, Lotta och Malin på benet, Susanne sin första Pumi Lothuz på axeln och Bea namnet på sin ständiga följeslagare tollaren på foten. Finska livräddande spetsen Stingy gjorde inte bara så att hans matte bytte namn efter honom, utan finns för alltid ingraverad i hennes hud tillsammans med hennes andra hundar. Maria bär alltid kelpien Fang med sig, en annan fin kelpie, Levi, hittar vi på matte Stéfanies rygg. Ofelias absolut bästa vän, shiban Ida, är numera är i himlen men också ett  fint minne på mattes ben. Vår kloka krönikör Carro har också en prick för varje hund som ett minne på handleden.

Visa oss dina tatueringar! Vad har du? Nu vill vi se massor av inspirerande, fina, coola, kärleksfullt ingraverade hundtatueringar!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Mitt skinn är inte värt mer än ditt

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?