Nytt livsstilsvarumärke satsar på ekologiskt hundgodis

Nytt livsstilsvarumärke satsar på ekologiskt hundgodis

Vi gillar ju när våra hundars godis har tagits fram med omsorg, så att vi kan ge våra fyrbenta familjemedlemmar det allra bästa. Raw for Paw är ett svenskt varumärke som satsar på godis för hundar och katter.

Du som också har katt får vänta lite för först ut att lanseras är hundgodiset. Det kommer i fyra smaker: älg, hjort, vildsvin och nötlever. Godiset är gjort av ekologiskt kött och är rikt på proteiner och lågt på kalorier.

– Vi älskar hundar och tycker de förtjänar bra råvaror precis som vi. Godiset har dessutom fått högsta betyg hos hundpanelen vilket vi är extra glada för, säger Karin Pontén, grundare och vd för Raw For Paw.

Köttet är frystorkat, tillverkat i Sverige och klibbar inte när du har det i fickan. Godiset passar också de vovvar som har lite speciella krav.

– I och med att Raw For Paw Hundgodis är rent och naturligt är det extra bra för alla hundar med allergier och andra problem. Godiset innehåller färre kalorier än annat hundgodis och är så naturligt som det kan bli, säger Karin Pontén. Godiset säljs i djuraffärer och veterinärbutiker i hela Sverige.

Vi gillar ekologiskt och vilken vovve gillar inte godis? Härligt initiativ tycker vi!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven