Ingen vinst för Smarta Tassar

Ingen vinst för Smarta Tassar

För ett tag sedan skrev vi om Anna Lindberg från Borlänge som var med och tävlade i kategorin Årets Vara under SM i Ung Företagsamhet med sin hundsalva. Tyvärr blev det inget pris för Smarta Tassar.

Igår avgjordes SM i Ung Företagsamhet på Stockholmsmässan. Med i tävlingen fanns unga entreprenörer från hela Sverige. Anna Lindberg, 18, var nominerad för sin salva Smarta tassar, som precis som namnet skvallrar om är en produkt för våra fyrbenta vänners tassar. Precis som våra händer blir torra och fnasiga blir hundens tassar utsatta för extra påfrestning under vinterns kyla och vägsalt. Smarta Tassar är en salva i stiftformat med ekologiska och naturliga ingredienser. Tyvärr vann inte Smarta tassar, utan priset för Årets Vara gick istället till Skinbutiken UF från Jämtlands Gymnasium Wargentin i Östersund.

Men Anna Lindberg misströstar inte:

”Blev tyvärr inget pris under SM, men konkurrensen var väldigt hård och många bra affärsidéer och företag. Nu är vi på väg hem och är stolta över att varit ett av det 24 nominerade till årets UF-vara och tar med oss den fina responsen vi fått under mässan” skriver hon på Smarta Tassars Facebook-sida.

Allt som kan förbättra livet för våra fyrbenta vänner tycker vi är värt att lyfta fram. Vill du köpa Smarta Tassar? Det kan du göra här.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla