Bulldoggen George räddar bröllopet

Bulldoggen George räddar bröllopet

Efter att ha sett det här klippet vill nog de flesta ha en fyrbent ringbärare i stället för en tvåbent. Det handlar om den franska bulldoggen George som räddar dagen när ringbäraren ”glömde” ringarna hemma.

Bröllopsparet blir ordentligt överraskat under vigseln när de får se en video där George får ett samtal om att han behövs på bröllopet. Självklart ställer han upp, och han kommer till vigseln med ringarna – finklädd dagen till ära. En riktigt stilig hjälte!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=_AD23jjT96k”]


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla