Bedlingtonterrier

Forskning om hundars tandhälsa

Just nu pågår forskning vid Sveriges lantbruksuniversitet om hundars tandhälsa. Många av oss kan vara med och bidra.

Sveriges lantbruksuniversitet har skickat ut en enkät till de som är listade som hundägare i Svenska kennelklubbens eller Jordbruksverkets register. Så har du fått ett sådant mejl, vill SLU gärna att du tar 10-15 minuter till att fylla i enkäten. Det är alltså inte alla som kan vara med och delta, eftersom man har valt att utgå från de register man har för att få ett så representativt urval som möjligt, men alla kan såklart följa projektets framsteg. För att läsa mer om det, kan du klicka här.

Vi på Härliga Hund vill gärna uppmana de som har fått ett sådant mejl att fylla i enkäten. Förhoppningsvis kan resultaten användas för att nå ut med information om tandhälsa på bästa sätt till alla hundägare, så att våra fyrbenta vänner får bästa möjliga vård.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla