Träna enklare med smart app

Träna enklare med smart app

Det kan vara svårt att veta hur man ska lägga upp träningen och det är lätt att det blir lite planlöst. För att er träning ska bli riktigt lyckad behöver både du och hunden struktur. Ta gärna hjälp av en smart app.

Den nya tekniken kan verkligen hjälpa oss i vardagen, och en träningsapp för dig och hunden gör att ni kan träna strukturerat även utanför klubben.

Med hjälp av appen Duktig hund har du alltid tillgång till bra tränings- och aktiveringstips, och det är lätt att få en överblick över vad ni har övat in och vad ni har kvar att lära. Appen ger dig tillgång till över 30 filmer inom kategorierna valpträning, vardagslydnad och aktivering, så det finns matnyttigt för både unga och lite äldre vovvar. Appen kommer från Svenska Kennelklubben och har utvecklats av Better Dog Academy och finns för både Iphone och Android.

Har du testat någon av hundapparna där ute? Vad tyckte du? Tipsa oss gärna om bra appar och hjälpmedel!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla