5 inspirerande Instagram-konton för hundälskare

5 inspirerande Instagram-konton för hundälskare

Ibland behöver man bara en stor dos hund i sitt Instagram-flöde. Vi har gjort en lista på några konton vi vill tipsa om lite extra.

Hundkaos

Kontot @hundkaos drivs av Cornelia som har två sportälskande hundar. Tillsammans tränar de agility, lydnad, IPO, freestyle, bruks och drag. Följ kontot för en stor dos fart och fläkt!

Sthlm paws

Tollaren Tess och border collien Primrose huserar på kontot @sthlmpaws och några av deras favoritaktiviteter är agility och att gå långa och busiga promenader i snön. Tess är äldst och ser till så att Primrose, även kallad Prim, sköter sig ordentligt.

Terapihunden Leo

På kontot @terapi_hunden_leo får vi följa Leo som jobbar med äldre och personer med demenssjukdom. Han sprider glädje omkring sig och hjälper att måla vardagen i starka färger. En riktig hjälte!

Vandra med hund

Instagram-kontot @vandramedhund tipsar och delar fantastiska bilder på hundar som har tagit med sig husse och matte på vandringstur. Perfekt som inspiration och för att hitta nya konton att följa! Nästa gång du är ute på tur så tycker vi du ska tagga #vandramedhund, så kanske din bild blir repostad.

Dogs and paws

Vill du inget annat än att bara få gulliga bilder på hundar i ditt Instagram-flöde? Följ då @dogsandpaws, där det fullkomligt sprudlar av smarta, roliga och charmiga hundar.

Har du några andra favoriter? Tipsa oss gärna! Och glöm inte att följa oss på Instagram: @harligahund.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla