Träna rallylydnad med smart kortlek

Träna rallylydnad med nya, smarta kort i smidig storlek.

Träna rallylydnad med smart kortlek

Rallylydnad är en rolig och krävande aktivering för din hund – och för dig. Det krävs att ni är samspelta och har ett bra samarbete. Rallylydnad är ett jättefint tillfälle att verkligen utvecklas tillsammans, hund och förare lär sig mycket om varandra. Många moment är också användbara i vardagen.

Om du har saknat ett verktyg som hjälper dig och din hund att lära in rallylydnad kan den nya kortleken från Hundigt vara något. Kortleken är i ett litet och smidigt format som gör att ni kan träna var som helst när andan faller på. Bra att ha med i väskan.

Korten innehåller alla 86 skyltar från nybörjarklass till mästarklass och de baseras på reglerna som gäller från och med 1 januari 2017. Korten i leken har en skylt på ena sidan och förklaringen till skylten på andra sidan, så det blir pedagogiskt både för dig och hunden. Och varje kort är märkt med rätt nummer som också visar vilken klass skylten hör till.

Lycka till!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?