Hjältehunden Maddox

Hjältehunden Maddox

När man bara är elva månader gammal och väger fem kilo, är det inte lätt att skydda sig mot allt som kan vara farligt i världen. Som tur är har valpen Hugo en bästis med några fler kilon, Maddox, och han vet minsann hur man tar försvarar sin kompis.

Det var när matte Sophia var ute och rastade de båda hundarna som det hände. En räv fick korn på lilla Hugo och började jaga honom. Då hämtade Sophia Maddox, som satte efter räven och räddade Hugo från vad som kunde ha slutat i katastrof. Är det inte fantastiskt hur starka banden kan vara mellan två fyrbenta vänner? Läs hela historien här.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?