4 söta valpar tittar fram

Härliga Hunds redaktion behöver deltidsförstärkning!

Är du en driven, självgående journalist med dokumenterad erfarenhet, gärna fotokunnig och dessutom hundägare (eller åtminstone har ett mycket stort hundintresse/kunskap) och är intresserad av att arbeta två dagar i veckan på Härliga Hunds redaktion i Mörby, Danderyd?

Främst är det frågan om traditionellt journalistiskt arbete, men även att vara med i vår monter på mässor, utställningar och liknande evenemang några gånger om året.

Hör av dig via mejl till chefredaktör susann.engqvist@harligahund.se senast den 31/3 2017. I första skedet räcker det med några rader om dig själv och dina erfarenheter. CV, arbetsprover osv behövs inte till att börja med.

Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla