Rösta fram Årets djurklinik 2017

Rösta fram Årets djurklinik 2017

De fem finalisterna har utsetts av en jury, och nu är det upp till alla djurägare i Sverige att rösta på den klinik de tycker är värda priset.

De djurkliniker som det går att rösta på är Aros Veterinärcentrum i Västerås, Upplands Väsbys Djursjukhus, Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg, XL Vet i Örbyhus och Hälsinge Smådjursklinik i Hudiksvall.

Stort engagemang bland djurägarna

Det är branschorganisationen SLA-Svensk Djursjukvård som står bakom utmärkelsen och i år nominerade allmänheten över 100 djurkliniker som juryn sedan har tittat närmare på.

– Engagemanget bland Sveriges djurägare går inte att ta miste på. Över 800 personer har nominerat och öser beröm över landets djurkliniker. Det känns som djuren får bättre vård än sina ägare! säger Hans Rosenberg, jurymedlem, i ett pressmeddelande.

Av de över 100 kliniker så fick klinikerna med bäst nomineringar berätta för juryn hur de arbetar med kvalitet utifrån ett antal kriterier. De fem kliniker som bäst kunde redogöra för detta gick sedan vidare till finalomgången.

– Juryn har haft ett tufft jobb. Det är små detaljer som skiljer klinikerna åt. Det som slutligen avgjorde var hur finalisterna beskrev att de gör det där lilla extra när det gäller t ex omhändertagande, respekt och medkänsla, säger Hans Rosenberg.

Röstningen pågår fram till 14 mars och du lägger din röst på www.svenskdjursjukvard.se. Vinnaren presenteras 21 mars. Gå in och rösta du också!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla