Glad flicka och rufsig hund i sängen.

Grattis till Olek - Årets Familjehund!

Har du Årets Familjehund?

Nu drar vi i gång tävlingen om titeln Årets Familjehund i samarbete med Doggy. Förutom den outsägliga äran får vinnaren en månadsförbrukning av hundmat från Doggy!

Hunden är inte bara en människas utan hela familjens bästa vän. Underbar, busig, lojal, smart, söt och helt oumbärlig. Doggys hundmat har mättat familjehundar sedan 1903 och Doggy älskar förstås också hundar! Därför utlyser Härliga Hund och Doggy hundmat nu tillsammans tävlingen om Årets Familjehund 2017. Med en bild på din hund, och en motivering till varför just din pälskling passar bäst i din familj, kan din hund vinna den här toppentiteln. Vinsten är en månadsförbrukning med svenskproducerad hundmat från Doggy.

Tävla på 2 olika sätt! Gör så här:

• Mejla

… mejla in en bra bild på din hund, dvs. skarp, med huvudpersonen/hunden i fokus och gärna där man ser din hunds ögon! Skriv också en kort text, några meningar räcker, och beskriv varför din hund är så bra. Glöm inte att skriva ”Årets Familjehund” i ämnesraden och ditt namn och din adress, så vi kan skicka ut priset till dig om du vinner! Mailadress: tavling@harligahund.se

• Instagramma

… lägg upp hundbilden på din instagram, skriv ”Årets Familjehund” som rubrik, och skriv in din text där. Du måste också tagga #tidningenharligahund och @doggysverige när du tävlar på Instagram.

OBS: Det kan vara bra att mejla också, annars får du hålla stenkoll på din instagrams mejlbox efter tävlingens slut, eftersom det är enda sättet för oss att kontakta dig om du blir den lyckliga vinnaren.

1 månadsförbrukning hundmat från Doggy är förstapriset, men även andra och tredjepristagaren belönas och får en säck med hundmat och en pannlampa. Sista tävlingsdag är 26 februari 2017!

HEJA HEJA!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla