Tema Kärlek p åStockhlm Hundmässa 2016

Dags för Stockholm Hundmässa!

 

Stockholm Hundmässa 2016 arrangeras som vanligt av SKK och går som bekant av stapeln på Älvsjömässan i helgen. Och det är inte bara utställningar och hundmingel minsann, utan en hel del sport och tävlingar också. Dessutom kan du gifta dig om du vill!

Utställning & NM i freestyle, och så HTM

Över 300 olika hundraser bedöms i utställningarna på mässan. Är du intresserad av någon särskild ras kan du kolla upp de enskilda tiderna och vilken dag här.

Nordens duktigaste hundar tävlar i mästerskapen i freestyle heelwork to music (HTM). På lördagen tävlar lag och på söndagen tävlas det individuellt. Mera info om det finns här. 

Rallylydnad, handling & agility

På Hundmässan i år hålls rallylydnadstävlingar i den högsta klassen; mästarklass. Alla ekipagen är fantastiskt duktiga! På både lördagen och söndagen hålls även tävlingar i Royal Canin Agility Cup! Dessutom hålls tävlingar i handling – där det handlar om samspelet mellan hund och människa. Läs mer om de olika hundsporterna här. 

Kärlekstema

Du som känner att det är dags att knyta hymens band – gifta dig alltså – kan trilla in på drop in-vigsel. Jo, det är säkert! Både på lördagen och söndagen kan man bli vigd mellan kl. 14 och 15. Dock viktigt att ha med både hindersprövning och vigselbevis. Läs mer om vigsel på mässan här.

För all matnygttig information om hela Stockholm Hundmässa – kolla här

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven