hund som ligger på kudde medan nyårsraketer smäller av i bakgrunden

Tävla om skottfritt nyår på hotell med din hund

Årets sista skälvande veckor står för dörren. Snart är det jul och därefter den för många hundar fruktade nyårsafton. Som ofta både föregås och efterföljs av flera dagars extra smällande. En del hundar ruskar av sig obehaget och går vidare, andra blir så påverkade att nyårsafton blir en veritabel mardröm.

Nu får du chansen att fira Happy New Ear med Agria Djurförsäkring – en lugn, raket-, fyrverkeri- och skottfri nyårsafton för två personer och två hundar.

Det är alltså en riktig helkväll du kan vinna: nyårsnatt på Connect Hotell Skavsta som inleds med en trerätters nyårssupé för 2 personer (och max 2 hundar). Hotellet ligger vid Skavsta flygplats utanför Nyköping. Sista veckan före jul drar vi vinnaren, så det blir både en julklapp och en nyårspresent i ett!

För att delta i tävlingen ska du svara på frågan här nedan och mejla ditt svar till tavling@harligahund.se senast den 19 december. Märk mejlet Nyår och glöm inte att skriva ditt eget namn, din postadress och telefonnummer så att vi kan nå dig om du vinner!

Tävlingsfråga:

Vad hette flygflottiljen som tidigare var stationerad vid Skavsta flygfält?

Här hittar du våra samlade tips på hur du kan stötta din skotträdda hund. <–

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Mutor och rädsla

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?