Rosa hundpromenad i Västerås!

Rosa hundpromenad i Västerås!

Vi fick ett mejl från Madeleine Erichsen som själv varit drabbad av cancer, och nu är med och arrangerar en rosa hundpromenad i Västerås och samlar ihop pengar till Cancerfonden. Du kan också bidra!
Så här skrev Madeleine: 

”På lördag 1 oktober är det dax för årets rosa hundpromenad mot cancer i Västerås. 2014 gick jag med för första gången själv med ett eget färskt cancerbesked i minnet. Jag svor att om jag överlevde så skulle jag hjälpa min vän Annica Vidman att göra promenaden större & vi skulle bli fler än de 35 deltagare vi var då. Nu på lördag är det på dagen 2 år sedan jag fick mitt cancerbesked & jag går tillsammans med min 9-månader gamla son, 12-åriga dotter & min sambo.

Året efter var jag med igen. En stor operation hade avlägsnat min överkäke där tumören suttit på höger sida. Sargad men vid gott mod. Jag och Annica la i en högre växel & när över 200 deltagare va med så vågade vi knappt tro vad vi såg! Startavgiften gick direkt till Cancerfonden & så även nu i år.”

För att anmäla dig smsar du BESEGRA 46739 till 72988

• Rosa hundpromenaden i Västerås på Lögarängen är öppen för alla. Nu på lördag 1/10. Samling kl. 11.30, på gräsplanen vid Löga strand.

• Promenaden i rosa för både folk med och utan hundar hoppas dra massor av folk. De rosaklädda människorna & djuren är i fokus.

• Ett motto är att ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

 Välkomna att hjälpa oss sprida hopp & glädje!

Läs mer på Promenadens Facebooksida

#enrosahundpromenad

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Övning för hetlevrade hundmöten

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Fotografera ditt bästa sommarminne med vovven