GLASS på ALLA HUNDARS DAG!

GLASS på ALLA HUNDARS DAG!

I dag 26 augusti är det Alla hundars dag och om du bor i Stockholm har Hugo & Celine i samarbete med Wolt en present till dig, och din pälskling så klart!

Med appen Wolt kan innerstadshundar i Stockholm beställa Hugo & Celines populära hundglass och nya smarriga hundsnacks direkt i sina tvåbeningars smartphones. Samarbetet startar på Alla Hundars Dag och leveranser kan göras både hem, till kontoret eller till exempel direkt till hundparken under hela dagen.

snacks-group-00

– Vi är tämligen nyetablerade i Sverige, vårt mål är att nå kunder på ett personligt sätt och vad kan inte vara personligare än att leverera den populära Hugo & Celine-hundglassen direkt till pälsklingar, säger Emmy Häggkvist, marknadschef på Wolt Sverige.

Stockholms fyrbeningar kan välja mellan hundglass i smakerna Lickin’ Liver, Slick Salmon eller Magic Moose – alla glassar gjorda med svenska råvaror, inget vitt socker och ingen laktos. Utöver detta han man även Wolta (eller Woffa) hem hundsnacks som Crunchy Cookies, Crispy Chips och Lollipups.

– Vi tycker det är helt hunderbart att Wolt vill göra detta med oss. Båda företagen är pigga på att tänka i nya banor, våga göra annorlunda lösningar men ändå alltid ha kunden i fokus – i detta fall hunden, säger Sonja Catani, Chief Executive Crazy Dog Lady på Hugo & Celine.

Instant delivery ger dig mera tid med hunden! Leverans i centrala Stockholm fredag 26 augusti mellan klockan 10 och 17. Specialerbjudande för alla nya Wolt-hundar.

VILL DU TESTA? Hämta appen Wolt och följ instruktionerna. Du får rabatt i dag som en present från Hugo & Celine! Koden (HUGOANDCELINE) kan endast användas en gång per person.

SÅ HÄR ENKELT GÅR DET TILL:

WOLT_HC_PastedGraphic-3

#woltsverige #hugoandceline

Leveransområden: Södermalm, Långholmen, Reimersholme, Kungsholmen, Vasastan, Norrmalm, Östermalm, Ladugårdsgärdet, Norra Djurgårdsstan, Skeppsholmen och en liten snutt av Djurgården.

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla