Agria lanserar flockförsäkring

Agria lanserar flockförsäkring

Att alla hundar i flocken är värda samma trygghet, är utgångspunkten i Agrias nya flockförsäkring Agria Flock Guld som lanseras den 1 juni.

– Vi har lyssnat på våra uppfödare och tillsammas med dem utformat en helt ny flockförsäkring för att täppa till de luckor som finns på marknaden i dag. Med Agria Flock Guld kan vi nu erbjuda trygghet för hela flocken samtidig som det ingår en rad förmåner för den som bedriver kennel, säger Patrik Olsson, på Agria Djurförsäkring.

Nya flockförsäkringen Agria Flock Guld lanseras den 1 juni med marknadens högsta försäkringsbelopp för veterinärvård upp till 120 000 kr, alternativt 90 000 kronor. Helt enkelt ett kollektivt veterinärvårdsskydd för uppfödare som tycker det är för dyrt att individförsäkra alla.

Tryggt skydd

Det höga beloppet skapar ett riktigt tryggt och bra skydd för den som har fyra eller fler hundar i sin flock. Djurägaren bestämmer själv hur många hundar som ska ingå i försäkringen.

Utan extra kostnad ingår också en rättskydds- och ansvarsförsäkring för den som har en kennel. Till exempel om uppfödarens hund skulle skada en person, en annan hund eller en sak. Dessutom ingår försäkring vid en tvist med valpköpare.

Premien sätts utifrån premiegrupperna 1–9 som styrs av hur ofta rasen använder sin försäkring. I en flock med 4–10 hundar ligger genomsnittspremien per hund mellan 650 kr och 1 800 kr beroende på rasgrupp och valt försäkringsbelopp.

Fyra guldkorn i Agria Flock Guld:

En kollektiv veterinärvårdsförsäkring

Gäller för 4 hundar eller fler – ingen övre begränsning

Marknadens högsta belopp för veterinärvård, 120 000 kronor

Utan extra kostnad ingår rättskydds- och ansvarsförsäkring


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla