Har du en blivande filmstjärna?

Har du en blivande filmstjärna?

Agria söker småstjärnor till sin nya reklamfilm! Är det hos dig de bor, de nya stjärnorna? De söker med ljus och lykta efter både kattungar och hundvalpar.

Så här skriver Agria på sin sajt:

”Inspelningen av reklamfilmen kommer ske i mitten av juni i Stockholm. Därför söker vi nu efter hundvalpar av alla möjliga sorter som är max 4 månader gamla vid inspelningsdatumet, och busiga kattungar som är max 6 månader gamla.

Har du en liten filmstjärna där hemma?

Gå in på Agrias Facebooksida för hund eller Agrias Facebooksida för katt beroende på vilket djur du har. Lägg upp en bild på din kattunge eller din hundvalp i kommentarsfältet under inlägget där det står att vi söker filmstjärnor. Skriv också kort vilken ras och när din katt eller hund är född. Regissören kommer börja välja ut hundar och katter redan nästa vecka. Lycka till!”

Här hittar du all information om de blivade filmstjärnorna

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla