Maiden

Veckans Sötnosar v 18

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Alice kopia
Det här är Alice, vår engelska cocker spaniel på ett år. Hon älskar att röra sig i skog och mark och tycker nog att det är lika fantastiskt som matte att våren är här och att naturen är så vacker!
Linda Lothström

 

Maiden kopia

Söta Maiden är en 12 veckor gammal cockerpoo.
Annika

 

Sally kopia

Jag heter Sally fast jag kallas för Rally-Sally eftersom jag är så snabb 😀 Jag är ett och ett halvt år och bor i Gualöv, Skåne. Jag och min familj bor mitt inne i skogen och där kryllar det av en massa kul grejer… Det bästa jag vet är att sula rakt ut i skogen så att Matte får stora skälvan, fast jag skojar bara till det och kommer alltid tillbaka för jag älskar mina människor, de får inte komma bort 🙂 Idag gjorde jag något riktigt busig, jag smet som en kanonkula bort till grannens jakthundar. Jag trodde Matte skulle få en infarkt, men jag ska berätta en liten hemlis, jag vågar bara skälla på dem på avstånd. Matte blev sur och förstod inte alls det kuliga i buset, jag fattade absolut ingenting. Jädrans surpuppa.
Hej hopp från Sally i ferehusen
Cecilia

 

Athos kopia

Här kommer min älskade pälskling! Hans namn är Athos och han blir 4 år i juli. Han är en sprallig och busig husky/leonberger-blandning. Han är min livslust <3 han förgyller verkligen varje dag med sitt härliga sätt och mycket prat/ylande 🙂
Johanna Torgrimsson

 

Kez o Bus kopia

Här är våra labrador retrievers ”Kez”, 5 år gammal, med dotter ”Bus”, 1 år gammal.
Chris von Baillou

 

Otto kopia

Lillpinglans grin like a grizzly (Otto), 9 månader, är en korthårig chihuahua.
Katharina Baranyai

 

Shiba kopia

Här provar Shiba ut solstolarna i första vårsolen. Shiba är en staffe på 5 månader. Massor av energi och älskar dagar med sol och bus (och våra solstolar).
Sanna

 

Tjorven kopia

Vår Tjorven är en helt underbar liten dvärgpudel med massor av energi! Hon är 8 månader och älskar att vara ute i skogen med storebror Svante som är en labradoodle. Hon är väldigt följsam och kommer direkt på inkallning!
Fam Bergstrand

 

Jaxon kopia

Det här är Jaxon, han är en jack russel terrier på två år. Han är väldigt lättlärd, han vet vad han vill och han är världens mysigaste, ska ligga nära och gosa! Han gör våra liv till ett äventyr!
Lina Lundberg

 

Roy kopia

Det här är Roy, en fem år gammal staffordshire bullterrier. Han är med sitt glada och öppna sinnelag för både människor och hundar en fantastisk ambassadör för sin ras. Viltspår, nosework och dogparkour är något av det vi sysslar med, men favoriten är långturer i skogen, med fika givetvis.
Malin Frandsen

 

Sven-Elvis kopia

En nybadad Sven-Elvis 🙂 som är en wachtel /gordon setter/springer spaniel-blandning på 15 veckor, en glad och härlig pryl med myror i brallan;)
Erika

 

Yatzy kopia

Det här är vår fantastiska hund Yatzi, en australian shepherd på snart 10 veckor. En pigg och glad liten krabat som älskar att pussas. Han har verkligen tagit oss med storm!
Jag som skriver heter Iris Wickström. Husse heter Jesper.

 

Rut kopia

Detta är Rut, en på bilden 11 veckor gammal welsh corgi pembroke-valp, som idag har vuxit till sig och snart är 14 veckor. På bilden har hon ockuperat husses föräldrars utomhusstol där hon ligger och spejar ut över trädgården. Det för att se till att allt går rätt till och att hon inte missar något bus.
Favoritaktivitet: Leka med andra hundar på hundstranden i Malmö samt äta på soffan hemma hos husse och matte.
Favorit att äta: Skinka, om Rut får skinka kan hon göra nästan vad som helst!
Favoritleksak: Ruts kluriga nya leksak som gömmer godisar och hennes rosa gris som piper.
Favoritställe att sova på: i baksätet på bilen med huvudet i knät på matte.
Josefin Nilsson

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

 

Pst! Följ oss på Facebook! Så missar du inget.

Du prenumererar väl på Härliga Hund? Annars är det snabbt gjort med ett klick här!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Hundars välfärd kan se väldigt olika ut

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?