Nu lanseras ny tjänst för Stockholms hundägare

Nu lanseras ny tjänst för Stockholms hundägare

DogBuddy och WONDERBOO introducerar en ny hundpassningstjänst där WONDERBOO:s butik på Norrmalmstorg kommer att fungera som en upphämtnings- och avlämningsplats för hundar – med start 13 maj.

DogBuddy.com, Europas största marknadsplats för hundpassning, lanserades i Stockholm i april. Tjänsten som hjälper hundägare att enkelt hitta en pålitlig hundpassare i sitt närområde har redan 250 000 hundälskande användare runt om i Europa.

Hundmatskonceptet och prenumerationstjänsten WONDERBOO tillverkar svenskt hundfoder av enbart svenska råvaror. Nyligen öppnade företaget en butik på Norrmalmstorg i centrala Stockholm som ett komplement till webbhandeln och den foodtruck som cirkulerar på Stockholms och Londons gator.

Låda med portionsförpackad hundmat från Wonderboo

Samarbetet som underlättar livet för hundägare

DogBuddy och WONDERBOO inleder nu ett samarbete för att underlätta för hundägare i Stockholm att springa ärenden medan deras hund blir väl omhändertagen av en av DogBuddys hundvakter. För att underlätta för kunden sker avlämning och upphämtning av hunden i WONDERBOOs butik.

Alla som använder sig av tjänsten kommer dessutom få med sig gratis smakprov av hundmaten, som är portionsförpackad och lätt att ta med sig när man är ute på språng. Med båda företagens fokus på att leverera högsta kvalitet till sina kunder hoppas de kunna hjälpa hundägare att njuta av sin dag utan att känna sig stressade över hunden.

Tjänsten lanseras 13 maj och kommer att erbjuda hundpassning ett par timmar per dag. Lanseringen firas med ett event i WONDERBOOs butik 11 maj för hundägare och deras fyrbenta vänner.

”DogBuddy och WONDERBOO har samma mål; vi vill underlätta och frigöra tid för hundägaren samtidigt säkerställa att hunden står i fokus.”, säger Magnus Rosengren, VD och grundare av WONDERBOO.

Vill du boka hundpassning?

För att boka hundpassning i WONDERBOOs butik gå till DogBuddy.com och sök på Norrmalmstorg i sökfältet. Klicka på WONDERBOOs hundvaktsprofil för att boka och betala smidigt online. Hundägare kan boka 1–3 timmar.

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Mitt skinn är inte värt mer än ditt

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?