Välgörenhetspromenad i Malmö på söndag

Charity Dogwalk i Malmö på söndag

På söndag, 24 april, är det Försöksdjurens dag. Då samlas hundar och deras ägare i Malmö för att promenera till förmån för djurfria forskningsmetoder. Bakom arrangemanget står Forska Utan Djurförsök och Sveland Djurförsäkringar.

I samband med promenaden arrangeras även en insamling där de medverkande kan ta ställning för djurfria forskningsmetoder och bidra till utvecklingen av metoder som kan ersätta djurförsök.

charitydogwalk

Forska Utan Djurförsök arbetar med att påverka och stödja utvecklingen av djurfria forskningsmetoder. Malmö Charity Dog Walk är ett perfekt sätt att både ha en trevlig dag och samtidigt få möjlighet att berätta om oss och vårt arbete, säger Carina Franzén, kanslichef på Forska Utan Djurförsök.

Sveland Djurförsäkringar finns också på plats och erbjuder hundfotografering, veterinärrådgivning och prova-på-agility där pengarna oavkortat går till Forska Utan Djurförsök.

När: Söndagen den 24 april kl 10-13, kl 12 arrangeras en gemensam promenad
Plats: Malmö, Pildammsparken vid stora sjöns södra kant
Aktiviteter: Hundpromenad till förmån för djurfria forskningsmetoder.

Så här anmäler du dig:

Anmäl dig nu eller på plats genom att skänka 50 kr till Forska Utan Djurförsök. SMS:a DOGWALK50 till 72980 eller Swish 123 907 09 05, märk överföringen med ”CDW Malmö”. När du visar upp bekräftelsen på plats får du en snygg pin som visar ert stöd. De första 100 på plats får även en goodiebag! Det finns insamlingsbössor på plats men ingen växel.

Mer info hittar du på eventsidan på Facebook för Malmö Charity Dog Walk


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Hundars välfärd kan se väldigt olika ut

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?