Kvinna misstänks förgifta hundar i Ronneby

En kvinna i Ronneby är polisanmäld, misstänkt för att ha spridit ut råttgift i ett område där många hundar rör sig.

Det är Marie Östling, som tillsammans med sin fästman Ted Larsson, driver hunddagiset Tazz N’ ztuf i Ronneby, som nu varnar alla hundägare i staden. Detta efter att hon gjorde en obehaglig upptäckt vid Brännarevägen under torsdagseftermiddagen.

– Jag gick själv med mina hundar förbi området. Av en slump så tittade jag mig bakåt och såg en kvinna som strödde ut något längs diket. Så jag tog upp mobilen och började att filma, säger Marie Östling. Läs mer på 24blekinge.se


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Hundars välfärd kan se väldigt olika ut

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?