Poliser i ovanlig hyllning av hund

Polishunden Aldo i Malmö fick en ovanlig sista dag i livet. En hel kortege med polisbilar och mc-poliser rullade genom delar av staden till hans ära och längst bak åkte Aldo. Sedan fördes han till djursjukhuset för avlivning på grund av sina ryggbesvär.

När bilder från kortegen spreds i sociala medier på måndagen fick Aldo många värmande tillrop i kommentarsfälten. Lokalpolisområdeschef Erik Jansåker är medveten om att den ovanliga ceremonin också kan sticka i ögonen på vissa – men han försäkrar att den hårt pressade polisens verksamhet inte belastades av hundhyllningen. Läs mer på expressen.se


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Hundars välfärd kan se väldigt olika ut

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?