leash-on

Koppel vinnare i ”Jakten på storsäljaren”

Efter att avsnitt 3 av succéprogrammet ”Ullared – jakten på storsäljaren 2” sänts i Kanal 5 står det klart att vinnarprodukten är kopplet Leash-On.

Leash-On har tävlat i stor konkurrens med 24 andra produkter i programmet som är en tävling mellan olika entreprenörer och uppfinnare där vinsten är att få sälja sin uppfinning på Gekås Ullared.

Peter Vilidu, Hovjägare, mottog priset tillsammans med Klas Forsberg och Alexander Cederschiöld, som båda är egenföretagare och även hjärnorna bakom produkten.

– För oss är detta en stor framgång efter 1,5 års intensivt jobb med utveckling och designarbete, säger Klas Forsberg.

Produkten har redan testats på flera håll och kommentarerna är positiva. Målgruppen för produkten är egentligen hundägare, men ett område där man länge haft ett stort behov av en produkt som denna är inom jakt.

Peter Vilidu är inte bara en av personerna i teamet bakom Leash-On, utan även en av dem som länge efterfrågat en produkt som denna. Han är helt övertygad om produktens förträfflighet:

– Detta är egentligen en livförsäkring. Har man inte kopplat sin hund kan egentligen vad som helst hända. Hunden kan springa över en väg och bli överkörd. Detta är definitivt ett medel för att säkerställa säkerheten och dessutom har hunden alltid kopplet med sig!

Om produkten:
Leash-On är ett koppel som sitter inuti en liten behållare som sätts fast på hundens halsband. Behållaren är mindre än en pingisboll vilket gör att hunden enkelt kan bära med sig kopplet så att det alltid finns till hands.

När man drar i den lilla flärpen kommer kopplet ut och hunden blir på ett snabbt och säkert sätt kopplad. Det är ett utmärkt sätt att kunna koppla sin hund utan att behöva bära med sig ett vanligt koppel vid olika aktiviteter som till exempel jakt, skogspromenader och löpning eller i båten, bilen eller om hunden springer bort. På kopplet finns även plats för telefonnummer.

Leash-On väger bara 14 gram och stör inte hunden. Det finns i fyra färger och du kan läsa mer på deras sajt: www.leash-on.se

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Hundars välfärd kan se väldigt olika ut

Våra experter

Kan jag smitta hunden med min förkylning?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?