Veckans Sötnosar v 13

Det här är Ciwi! Hon är en blandning mellan pudel och powderpuff. Ciwis stora passion är bollar, och bortsett från det så är det mat! Hon älskar allt som går att äta, så det gäller att hålla igen lite på godsaker:) Hon är en förnäm dam som varken gillar regnväder eller sommarhetta. Däremot älskar hon att hälsa på hos mormor eller morfar och att bada i tjärn. Hon blev 3 år 22 februari. Ciwi bor i Bollnäs, Hälsingland, tillsammans med sin helsyster Cira. Hon skickar er pussar! Ida och Maria Alexandersson

Veckans Sötnosar v 13

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

345679 kopia

Det här är Grasu som står och njuter i våriga Göteborg. Han älskar att vara ute i skogen och strosa, nosa och bara vara. Lika bra trivs han i soffan för att bara slappa 🙂 Grasu har varit hos mig i två år snart, innan dess bodde han i ett hägn nere i Rumänien i väntan på ett för-alltid-hem. Nu är han här och ingen är gladare än jag 🙂
Nathalie

 

Bella kopia

Detta är vår söta chihuahuatik Bella på 5 månader. Hon är väldigt nyfiken och social både med andra djur och människor. Denna underbara lilla kelgris ligger oss varmt om hjärtat då hon livar upp vardagen med sin underbara busiga personlighet.
Rebecca Lindheim

 

Birdie kopia

JamBeLees Birdie är en av 15 boxrar som under vecka 11 deltog i Vindelälvsdraget i Team Svenska Boxerklubben. Här laddar hon upp med lite snöbus. Hon är precis som en boxer ska vara glad, sprallig och älskar livet.
Cecilia Rönnbäck

 

Chivas kopia

Min underbart vackra engelska springer spaniel Chivas. Detta är taget under en härlig vårpromenad härom dagen. Chivas blir 2 år i april och tanken är att han ska bli jakthund. Har stött fram några djur men nu är det uppehåll tills jakten drar igång igen för honom i oktober. Han älskar jakten och han vet precis vad som gäller när jaktkläder tas fram.
Matte Viktoria Jansson

 

Felix kopia

Det här är Felix, en blandrasvalp på 12 veckor. Otroligt mysig liten kille som funnit sig väl tillrätta hos oss redan efter två veckor.
Kirsten

 

INEZ 002 kopia

Vackra Livsglädjens Underbara Inez, 1 år och 7 månader. Hon är en glad och positiv golden retriever.
Marja-Liisa

 

Zammi kopia

Detta är Zammi som blir 4 år i juni. Han är en samojedhane som är helt underbar, han ger oss glädje varje dag. Social, älskar barn och andra hundar. Det bästa han vet är bollar som han alltid har med sig på promenader.
Jeanette

Sugen på att läsa mer? Här kan du köpa lösnummer av Härliga Hund.

Här hittar du förra veckans sötnosar!


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla