Finalister till Årets Djurklinik klara

Finalister till Årets Djurklinik klara

Nästan 1 000 personer nominerade 115 djurkliniker över hela Sverige till utmärkelsen Årets Djurklinik. Juryn har gått igenom nomineringarna och nu utsett fem finalister som Sveriges djurägare kan rösta på.

– Det är fantastiskt vilket gensvar vi fått. Och vilka nomineringar. Det är bitvis översvallande beröm som medarbetare på landets djurkliniker fått av svenska djurägare. Det är på tiden att det uppmärksammas. Nu ligger all makt hos djurägarna, säger Torkel Ekman, jurymedlem.

Från och med idag kan djurägarna rösta på de fem finalisterna som är Smådjurskliniken Din Veterinär i Helsingborg, Evidensia Södra Djursjukhuset, Östersunds Djursjukhus, Växjö Nya Djurklinik och Anicura Djursjukhuset Albano.

För att kunna utses till Årets djurklinik krävs att kliniken är medlem i arbetsgivar- och branschorganisationen SLA-Svensk Djursjukvård och därmed har förbundit sig att leva upp till reglerna bakom Svensk Djursjukvårds kvalitetssigill. Särskilt tungt väger det att kliniken får gott betyg när det gäller bemötande, delaktighet, prisinformation och tillgänglighet.

Juryn består av Torkel Ekman, leg veterinär och ordförande i Sveriges Veterinärmedicinska Sällskap, Hans Rosengren, SKK och Annette Sjödin ordförande i SVERAK.

Här kan du rösta!

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla