vin aktiveringskort från 100 hundkoll

Vinn aktiveringskort!

100hundkoll är en ideell förening som håller kurser i allt från lydnad, aktivering, spår, kantarellsök, rallylydnad och skogsrally till privatträningar. De ger också aktiveringstips i form av kortlekar – nu kan du vinna en aktiveringskortlek!

PUL & tävlingsvillkor, LRF Media

Om aktiveringskorten:

Ibland är det svårt att hitta på aktivering med sin hund i vardagen, och tanken är att man med dessa aktiveringskort kan dra fem slumpmässiga kort och lägga i fickan innan man går ut. Sedan när man är ute har man fem snabba aktiviteter som gör att hunden blir mer mentalt trött jämfört med en snabb promenad, och man bygger samtidigt ett samarbete och relation med sin fyrbenta vän. Det blir ett mål med promenaden, och man får en roligare stund och en nöjdare hund.

Kolla gärna in hemsidan: 100 Hundkoll


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla