söt aussie med två nosar

FILMSPECIAL: Toby Tvånos

Det här är Toby, en Australian shepherd med två nosar. Han räddades från avlivning i sista minuten och adopterades av Venice Beach Freakshow-mannen Todd Ray. Nu är Toby en av freakshowens största stjärnor.

Ingen ville ha den där konstiga hunden med dubbelnos. Hur skulle det se ut om man kom gåendes med den där missbildade hunden?

Men …

– Alla som träffar Toby bara älskar honom – han är världens gulligaste hund, säger Todd Ray till Daily Mail.

Först oroade sig Todd Ray för att dubbelnosen skulle medföra hälsoproblem för Toby, men en veterinärkoll avgjorde att Toby var frisk som en nötkärna.

Todds Venice Beach Freakshow (<<< Facebooksida) stoltserar med världens största samling tvåhövdade djur, och Toby, som ju bara har två nosar, älskar cirkuslivet – och att träffa massa människor – och har blivit en stor stjärna.

– Jag fascineras av knasiga djurs vackra skillnader och vad de kan lära oss, säger Todd Ray;  deras unika former visar tydligt att ”normal” inte existerar. Det sorgliga är att numera känner folk snarare att de måste avliva en hund med två nosar än att adoptera den – enbart för att den ser annorlunda ut, säger Todd Ray.

Källa: DailyMail

Kolla också:
Bella och George
Diabeteshunden

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Sluta tigga

Bloggar

Så blir du värdefull i hundens ögon

Våra experter

Det kan vara brottsligt att inte ha koll på flexikopplet

Tävla och vinn

Var med och tävla